Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí z královské obory

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Srnčí maso očistíme, odblaníme a nakrájíme na kousky.Osolené a opepřené maso zakapeme olejem a citronem a necháme 2 hodiny přikryté odležet v chladu.Na grilovací jehly napichujeme připravené maso, které kombinujeme s kolečky cibule, kolečky žampionů, plátky rajčat a kousky paprik. Vše pokapeme olejem a grilujeme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!