KORPUS : 2 lžíce sypkého sladidla Cukren, 4 vejce, 3 lžíce hladké mouky, 1 lžíce polohrubé mouky, 2 lžičky kakaového prášku, pár kapek citronové šťávy, špetka soli KRÉM 1 : 1 mandarinkový dia kompot, 125ml zakysané smetany, 125ml smetany 33%, 1 vanailkový pudink bez vaření KRÉM 2 : 220ml mléka, 200g másla, 40g sypkého sladidla Cukren, 1 sáček vanilkového pudinku OZDOBA : 150ml ušlehané šlehačky, 100g čokoládových dia bonbonů, 80g nasucho pražených mandlí Bílky se špetkou soli a troškou citronové šťávy vyšleháme do tuhého sněhu. Postupně zašleháváme sladidlo, až sníh začne tvořit lesklé pevné špičky. Vmícháme prosátou mouku s kakaovým práškem. připravené těsto rovnoměrně rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10-12 minut při 185°. Ihned po vyjmutí plátu z trouby jej položíme na vlhkou utěrku, sloupneme papír, utěrku i s plátem srolujeme do rolády a necháme vychladnout. Plát rozbalíme, kraje ořízneme a piškot nakrájíme na 4 stejně široké pruhy. Do uzavíratelné nádoby dáme mandarinky (několik mandarinek si ponecháme stranou na ozdobu), obě smetany a posypeme pudinkovým práškem. Uzavřeme a vše důkladně proklepáváme, až je směs tuhá. Na druhý krém rozmícháme pudinkový prášek v troše mléka, zbylé přivedeme k varu, vmícháme rozmíchaný prášek a za stálého míchání vaříme na mírném ohni 2 minuty. Kaši mícháme téměř do vychladnutí a pak do ní vešleháme střídavě kousky změklého másla a po lžičkách sladidlo. Krém necháme v lednici 30 minut tuhnout. Na polovinu piškotových pruhů natřeme jeden krém a na druhou polovinu druhý krém, zbytek krému ponecháme stranou na dokončení. Jed pruh stočíme do rolády, kolem natočíme střídavě zbylé pruhy. Vrch i obvod potřeme zbylými krémy a hotový dort necháme v lednici 3 hodiny tuhnout. Kraje posypeme mandlemi a vrch ozdobíme šlehačkou, mandarinkami a bonbony.