Staňte se našimi fanoušky na:

Stánkové langoše - langoše z poutě

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykynuté těsto rozdělíme na kousky, uděláme placky a necháme ještě chvíli kynout. Zapneme fritovací hrnec nebo rozpálíme pánev s olejem. Vkládáme rukou dovytažené placky (uprostřed slabší). Smažíme po obou stranách dozlatova, Hotové langoše potíráme česnekeem, kečupem sýrem, marmeládou, cukrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |30. řijna 2014
miluji langoše Odpovědět
mochomůrka |20. července 2014
také dělávám Odpovědět
Proxi |15. února 2014
Dobrota :-) Odpovědět
planeta |28. září 2013
ukládám do oblíbených a jistě vyzkouším,1+ Odpovědět
piskotka |18. srpna 2013
dělám podobně Odpovědět
johny |18. srpna 2013
dobré Odpovědět
Jitka 5|11. prosince 2013
přidám více mléka :-)) Odpovědět
michaela dubská 111|15. srpna 2013
fajn Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!