Staňte se našimi fanoušky na:

Staročeská cizrna

Autor receptu: Jana 9 (9 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu přes noc namočíme,potom ji slijeme a vaříme v čisté osolené vodě přibližně hodinu. Když je cizrna měkká,přecedíme ji,necháme okapat a na suché pánvi opékáme asi 10 minut. Přidáme máslo,nasekaný česnek a bylinky. Dochutíme pepřem,solí a ještě 2 minuty opékáme. Je výborná jako samostatné jídlo,ale i jako příloha k masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |12. května 2015
Recept se mi zrovna hodí, budu dělat cizrnu poprvé. Odpovědět
*N |4. února 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!