Staňte se našimi fanoušky na:

Staročeská houbová omáčka

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
29× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Sušené houby propláchneme a namočíme asi na půl hodiny do vody, aby nabobtnaly. Pak je nadrobno nakrájíme. 2. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vodou a přidáme houby i s nálevem. Osolíme, zakapeme citronovou šťávou, ochutíme špetkou hřebíčku a cukru a vaříme asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |8. listopadu 2013
mňam Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
Lucinka |10. července 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
Januse |17. května 2013
dobré Odpovědět
ka002 |16. května 2013
výborný recept, ukládám Odpovědět
Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
planeta |15. května 2013
zajímavá omáčka, ukládám Odpovědět
PetaDomca |14. května 2013
jojo, s tím hřebíček to má výbornou chuť.. jen musí být mletý a fakt jen malinko Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
ten hřebíček je tam fakt zajímavý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!