Staňte se našimi fanoušky na:

Staročeská kapustová polévka

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapustu zbavíme špatných listů, vypereme, rozkrájíme na nudličky, spaříme a dáme okapat. Pak ji vložíme do kastrolu na rozpálené máslo s usmaženou cibulí. Po chvíli ji podlijeme vodou nebo polévkou z kostí, opepříme, osolíme a udusíme do měkka. Zatím si připravíme červenou jíšku, zalijeme ji vodou nebo polévkou, zamícháme do ní kapustu a dobře polévku povaříme. Než ji odstavíme z plotny, přidáme do ní nakrájené uzené maso a sekanou zelenou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!