Staňte se našimi fanoušky na:

Staročeská vejce

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Část mléka - smetany odlijeme do hrnečku, zbytek svaříme. Smetanu v hrnečku zahustíme moukou, rozkvedláme a dáme do vroucí smetany. Přidáme sůl, pepř, masox a za stálého míchání necháme přejít varem. Do omáčky přidáme pažitku, máslo a podáváme s vejci vařenými na hniličku, vařenými brambory nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. května 2013
dobrůtka Odpovědět
gwendy |5. května 2013
mňam Odpovědět
břich|22. června 2013
mám ráda tradiční recepty 1 Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!