Staňte se našimi fanoušky na:

Staročeský guláš

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostičky a vložte na rozpuštěné máslo. Toho by mělo být asi tolik, aby všechnu cibuli lehce obalilo. Petržel oškrábejte, nastrouhjte ji nahrubo a přidejte k cibuli. Vše asi 5 minut opékejte, až cibule zezlátne. Maso nakrájejte na kostky asi 2 x 2 centimetry velké a vložte ho k cibuli. Vše míchejte tak dlouho, až se maso zatáhne, přidejte sůl a sladkou papriku. Po zhruba 10 minutách dušení podlijte hovězím vývarem a za občasného promíchání a podlití vodou duste asi 2 hodiny, až bude maso úplně měkké a cibule rozvařená na omáčku. Ta je opravdu skvělá i bez jakéhokoliv zahušťování! Podávejte s vařeným bramborem. Dobrou chuť !

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
Januse |6. června 2013
vyzkouším Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
fionka |3. dubna 2013
mnamka to bude ale podle fotky na mě málo štávy,ale vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Janka D. |21. března 2013
perfektný Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!