Rychlý fazolový guláš
30
4
4
Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostičky a vložte na rozpuštěné máslo. Toho by mělo být asi tolik, aby všechnu cibuli lehce obalilo. Petržel oškrábejte, nastrouhjte ji nahrubo a přidejte k cibuli. Vše asi 5 minut opékejte, až cibule zezlátne. Maso nakrájejte na kostky asi 2 x 2 centimetry velké a vložte ho k cibuli. Vše míchejte tak dlouho, až se maso zatáhne, přidejte sůl a sladkou papriku. Po zhruba 10 minutách dušení podlijte hovězím vývarem a za občasného promíchání a podlití vodou duste asi 2 hodiny, až bude maso úplně měkké a cibule rozvařená na omáčku. Ta je opravdu skvělá i bez jakéhokoliv zahušťování! Podávejte s vařeným bramborem. Dobrou chuť !