Staňte se našimi fanoušky na:

Šťáva z černého bezu podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Květy bezu přelijeme 2l převařené - vychladlé vody a necháme pod poklicí stát do druhého dne. Druhý den přecedíme,přidáme kg cukru a 4-5 dkg kyseliny citronové. Mícháme dokud se cukr nerozpustí a pak plníme do lahví. Šťáve je moc chutná a vyrobená zastudena.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!