Staňte se našimi fanoušky na:

Šťáva z černého rybízu

Autor receptu: vera.sucha.50 (149 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

rybízy opláchneme, odstopkujeme a z části rozmixujeme. Směs dáme do větší nádoby a přelijeme horkou vodou. Přidáme kyselinu citronovou, promícháme a necháme stát do druhého dne. Potom přecedíme a přidáme cukr - na 1l čisté šťávy 1kg cukru. Občas promícháme, dokud se cukr nerozpustí a přidáme prostředek ke konzervování. Plníme do lahví a uchováváme v chladu

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |25. června 2013
Ukládám. :) Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!