Staňte se našimi fanoušky na:

Šťáva z černého rybízu bez cukru

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opláchnutý rybíz otrháme od střapin a prolisujeme na strojku na ovoce nebo na masovém strojku s nástavcem. Na 500g šťávy přidáme 20 tablet sladidla, předem rozpuštěného v troše teplé vody. Přidáme půl lžičky kyseliny citronové, dobře promícháme, naplníme do čistých skleniček a zavíčkujeme, sterilujeme 10 minut při 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!