Kachní prsa očistíme a vrchní kůži šikmo nakrájíme. Kečup, hořčici, 1 lžíci oleje, sůl, tymián a drcený pepř rozmícháme v misce s worcestrovou omáčkou a směsí potřeme kachní prsa. Necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Uvařené oloupané brambory nakrájíme na 1 cm silné plátky, oloupané žampiony, cuketu a cibuli na kostičky. Zeleninu orestujeme na 1 lžíci oleje dozlatova a prmícháme ji s plátky brambor. Sms dochutíme solí a pepřem, přidáme na půlky překrájená rajčata a lehce promícháme se smetanou rozšlehanou s vejci. Vymazaný a vysypaný pekáč naplníme bramborovou směsí. Povrh urovnáme a upečeme v troubě vyhřáté na 180° dozlatova. Na zbylém rozehřátém oleji opečeme kachní prsa z obou stran a v troubě vyhřáté na 190° je dopečeme asi 10 minut. Hotové brambory vykrájíme , rozdělíme na talíře a obložíme kachními prsy nakrájenými na tenké plátky. Do pekáče s výpekem vložíme máslo a necháme rozpustit. Šťávou přelijeme maso a podáváme.