Staňte se našimi fanoušky na:

Šťavnaté pivní karbanátky

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy vepřového masa nejprve nakrájejte na menší kousky. Rohlíky namočte do části piva, vymačkejte je a následně umelte společně s nakrájeným masem. Vzniklou masovou směs dejte do mísy a přidejte vejce, usušené bylinky, sůl, pepř a důkladně promíchejte. Podle potřeby směs ještě zahustěte strouhankou. Z hmoty na karbanátky tvarujte navlhčenýma rukama malé placičky a obalte je v mouce. Na pánvi si rozpalte olej a placičky po obou stranách osmažte dozlatova. Až budou hotové, podlijte je zbylým pivem, přiklopte a krátce poduste. Hotové karbanátky podávejte se šťouchanými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |1. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Marťula09 |16. května 2014
zajímavé Odpovědět
-3 |1. řijna 2013
to mi bude chutnat Odpovědět
Lenny |11. června 2013
velká dobrota Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
zdenkai |28. května 2013
zajímavé.. Odpovědět
dagmar.vrbicka |28. května 2013
hmmm,dobrotka Odpovědět
honzíček |28. května 2013
supr Odpovědět
Anna1960 |27. května 2013
zajímavé Odpovědět
miuka |27. května 2013
taky vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!