Staňte se našimi fanoušky na:

Šťavnaté pivní karbanátky

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oba druhy vepřového masa nejprve nakrájejte na menší kousky. Rohlíky namočte do části piva, vymačkejte je a následně umelte společně s nakrájeným masem. Vzniklou masovou směs dejte do mísy a přidejte vejce, usušené bylinky, sůl, pepř a důkladně promíchejte. Podle potřeby směs ještě zahustěte strouhankou. Z hmoty na karbanátky tvarujte navlhčenýma rukama malé placičky a obalte je v mouce. Na pánvi si rozpalte olej a placičky po obou stranách osmažte dozlatova. Až budou hotové, podlijte je zbylým pivem, přiklopte a krátce poduste. Hotové karbanátky podávejte se šťouchanými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jitulka |27. května 2013
hmmm, zkusím Odpovědět
majdalenka|27. května 2013
vyzkouším, může to být dobré Odpovědět
Aggie|27. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!