Těsto - viz suroviny uvedené na pravé straně kromě bílků - cukr a žloutky ušleháme, opatrně přidáme mouku, prášek do pečiva, rozehřátý tuk a mléko - nalijeme na plech a posypeme hustě rozinkami Náplň - cca 4 jablka oloupat, pokrájet na slaboučké plátky a posypat hustě skořicí Bílkový vrch - 4 bílky a 200 g cukru moučka ušlehat do pěny, přídat cca 100 ml vroucí vody a ještě šlehat - takto ušlehanou poměrně řídkou hmotu ihned nalít na jablka posypaná skořicí Péci při 190 - 200 stupních do zezlátnutí bílkové zálivky. Po upečení je bílek více nadýchaný a sušší. Pokud je však necháte v troubě uležet do druhého dne, bude buchta nádherně šťavnatá. Používám mělký velký plech. Moc se omlouvám, ale obrázek jsem zatím nestihla. Buchtu jsme snědli dřív.