Olej, česnek, hořčici, worcester, papriku a nastrouhanou citronovou kůru smícháme v misce a směs důkladně vetřeme do masa. Necháme asi na 3 hodiny odležet v chladu. Na rozehřátou pánev pak položíme plátky masa a steaky opékáme z každé strany cca 1 minutu.Pak si snížíme teplotu a přidáme máslo, které zjemní chuť steaku.Dopékáme dál po dobu 3 až 5 minut z každé strany tak, jak chceme mít steaky propečené.Zda je steak hotový,poznáme tlakem prstů,pokud povolí a je ještě hodně krvavý,tak jej opékáme i déle. Teprve teď steak osolíme a opepříme čerstvě namletým pepřem. Pak steaky zabalíme na 5 minut do alobalu a necháme dojít. Mezitím si připravíme přílohu /hranolky/ a můžeme servírovat. Můžeme přidat na steak třeba volské oko. Poznámka : Doba na pečení : lehké propečení steaků : cca 2 minuty,střední propečení cca 4 minuty, úplné propečení cca 6 minut Ale každý dělá podle sebe a vyzkoušení.