Staňte se našimi fanoušky na:

Steak podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Hovězí maso necháme minimálně půl hodiny před zpracováváním v pokojové teplotě. 2) Poté maso potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a okořeníme a necháme stát asi 10 minut. 3) Brambory si nakrájíme na půlky a uvaříme. Poté je buď grilujeme nebo opékáme v pánvi nasucho. 4) Maso opékáme (v pánvi či na grilu) 3 minuty z každé strany. Po upečení necháme 5 minut stát, aby se promíchaly všechny chutě a šťáva se rovnoměrně rozložila. 5) Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
co je lepšího než steaky? Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!