Staňte se našimi fanoušky na:

Steak pražského uzenáře

Autor receptu: Barakuda (208 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Necháme krátce odležet, potom je opečeme na grilu nebo na pánvičce, vyndáme a schováme je do tepla. Do výpeku dáme nakrájenou šunku, pórek a žampiony a krátce osmahneme. Přidáme máslo, podusíme, přidáme citronovou šťávu (dle chuti) a šlehačku a provaříme. Odloženou kotletu dáme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s rýží nebo s bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!