Staňte se našimi fanoušky na:

Steak s houbami

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naporcujte na 4-5 steaků, osolte a opepřete. Zastříkněte maloučko octem a nechte cca 15-20 minut odležet. Očištěné houby pokrájejte (malé můžete nechat vcelku). Rozpalte olej, dejte na něj steaky a opékejte asi 3 minuty z jedné strany a nejméně 3 minuty z druhé strany (podle toho jak chcete mít maso propečené). Zabalte do alobalu a nechte v teple odpočinout. V kastrolu rozehřejte máslo, dejte do něj houby a duste asi 5 minut, osolte a trochu opepřete. Horké houby dochuťte kapkou octa, přidejte k masu na talíři a posypte trochou majoránky. Rada: Nejlépe se hodí maso z mladého býčka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!