Staňte se našimi fanoušky na:

Steak z mletého jeleního masa se zeleninou

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Steaky z jeleního masa malinko osolíme, opepříme, posypeme z obou stran kořením čili-šípek a obalíme v hladké mouce. Zeleninu nakrájíme na kostičky, posypeme kořením divočina a dáme do pekáčku orestovat na lžíci másla spolu s novým kořením a bobkovými listy. Steaky zprudka opečeme na oleji z obou stran a přidáme je na zeleninu. Zalijeme vývarem, nebo vodou s masoxem-(cca 1 a 1/2 dcl) a pečeme v troubě zhruba 35 min. Můžeme, pokud chceme zeleninu propasírovat a zahustit smetanou, nebo ji necháme vcelku a podáváme se steaky podlité šťávou z výpeku. Steak obsahuje: 40% jeleního masa 30% kančího masa 30% hovězího masa Provensálské koření, strouhanku, jedlou sůl, pitnou vodu, pšeničnou mouku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dree |21. června 2013
super Odpovědět
olma |15. června 2013
super Odpovědět
Victor |18. května 2013
Zvěřinu já rád! Odpovědět
lucka9 |12. května 2013
to bude dobrota Odpovědět
katy9 |11. května 2013
dobrota Odpovědět
Rentiér1946 |24. dubna 2013
Tak ... jdu ulovit jelena a kance !! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!