Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme ji osmažit do hlubší pánve na rozpálený olej. Když zezlátne, přidáme žampiony nakrájené na větší kousky a orestujeme je při slabší teplotě, aby se moc nescvrkly a cibulka aby se nepálila Přidáme omyté a osušené vykostěné stehýnka a prsíčka nakrájené na kostky a zatáhneme je. Osolíme je a opepříme a přilejeme vývar z Masoxu a sójovou omáčku. Přikryjeme a dusíme cca 15 minut, do změknutí. Když je hotové, přidáme fazole i s omáčkou, hrášek a pro zvýraznění chuti přidáme protlak a kečup. Vše dobře promícháme a necháme 10 minut probublávat mírným varem. Poté odstavíme z ohně a servírujeme na předehřátých talířích. Na každou porci nastrouháme Eidam. V mezičasech si připravíme americké brambory. Tyto brambůrky budou vhodnou přílohou, spolu se zeleninovým salátem s tatarkou. Přeji dobrou chuť.