Staňte se našimi fanoušky na:

Sterilovaná rajčata

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčátka omyjte a větší plody překrojte na poloviny. Dejte je do mísy, přidejte sůl, cukr, koření a ocet. Vše promíchejte a rozdělte do sklenic. Pokud rajčátka pustí málo šťávy, doplňte je ve sklenici převařenou horkou vodou. Sklenici s rajčátky uzavřete pevně víčkem a sterilujte 25 minut při 85 stupních. Sterilovaná rajčátka můžete v budoucnosti použít třeba na různé druhy omáček k těstovinám, na klasickou rajskou omáčku nebo třeba polévku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.stefanova.7 |17. června 2013
vyzkouším Odpovědět
dusan.berousek|15. června 2013
Pěkný recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!