Staňte se našimi fanoušky na:

Sterilovaný salát z okurek

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nepřerostlé a nepřezrálé kvalitní salátové okurky omyjeme pod tekoucí studenou vodou. Mají - li tuhou slupku, tak je oškrábeme a nakrájíme na kostky, které dáváme přímo do sklenic. Uvaříme si nálev z vody, octa, soli a cukru, kterým nakrájené okurky zalijeme. Sklenice uzavřeme a dáme sterilovat asi na 10 minut při 85 - 90°C. Konzumujeme za 2 - 3 měsíce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |15. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!