Staňte se našimi fanoušky na:

Štócká zabijačková paštika

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a pečeme 1/2 hodiny na 160°C. Játra 2x nameleme s 1 cibulí a česnekem. Dvě cibule nakrájíme nadrobno a orestujeme dozlatova. Pečené maso necháme vychladnout a 2x pomeleme s orestovanou cibulí. Všechno pomleté smícháme, přidáme výpek z masa, vejce a koření. Podle potřeby přidáme vývar a rozmixujeme. Dáme do sklenic, ale plníme jen do 2/3 sklenic, aby při vaření nepřetekla. Přidáme do každé sklenice lžíci sádla a sterilujeme na 85°C 2 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

IVETULIATKO |25. prosince 2013
mnamky Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
zní to lákavě, ovšem přijde mi to dost pracné..ale uvidíme, třeba se bude recept někdy hodit ;) Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
mi se to zase tak pracné nezdá, určitě udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!