Staňte se našimi fanoušky na:

Štamberské uši

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, prášku do pečiva, cukru, medu, koření a vajec vypracujeme vláčné těsto, dáme do mikroténového sáčku a necháme přes noc odležet. Na pomoučněném vále tence rozválíme, vykrajujeme větší oválky, dáme na vymazaný plech nebo s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena. Ještě horké rychle stočíme a dáváme do sklenic vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
lucy3 |19. května 2013
jsou super Odpovědět
darina.studenkova.5 |15. května 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
A |14. května 2013
koupím si je Odpovědět
zuzi |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
aknalb |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |13. května 2013
hezké Odpovědět
tynkachz |9. května 2013
ty mám hrozně ráda. Vždycky si je kupujeme na výletě ve Šternberku =o)) a jsou to Štramberské uši Odpovědět
suchohribek |8. května 2013
díky za recept Odpovědět
jola |8. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!