Staňte se našimi fanoušky na:

Štamberské uši

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, prášku do pečiva, cukru, medu, koření a vajec vypracujeme vláčné těsto, dáme do mikroténového sáčku a necháme přes noc odležet. Na pomoučněném vále tence rozválíme, vykrajujeme větší oválky, dáme na vymazaný plech nebo s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena. Ještě horké rychle stočíme a dáváme do sklenic vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |10. března 2013
Vzpomínka na dovolenou....|:-) Odpovědět
Zorushka |9. března 2013
určitě moc dobré a kořeněné :-) Odpovědět
Georgina |9. března 2013
já bych se bála dát tolik koření, i 2 gramy si myslím jsou dost Odpovědět
evahu |8. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!