Staňte se našimi fanoušky na:

Štamberské uši

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, prášku do pečiva, cukru, medu, koření a vajec vypracujeme vláčné těsto, dáme do mikroténového sáčku a necháme přes noc odležet. Na pomoučněném vále tence rozválíme, vykrajujeme větší oválky, dáme na vymazaný plech nebo s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena. Ještě horké rychle stočíme a dáváme do sklenic vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
pejlen|21. prosince 2013
Kupovane miluju, tak to zkusim domaci budou urcite lepsi Odpovědět
Rockerka|13. září 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Sonninek|22. července 2013
mňam mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!