Staňte se našimi fanoušky na:

Štrbský pstruh na hřibech

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 400 g brambor (uvařených ve slupce)
  • 80 g cibule
  • 100 g hřibů (čerstvých)
  • 50 g másla
  • 100 g rostlinného oleje
  • 20 g petrželky
  • 2 pstruzi

Pracovní postup:

Ještě potřebujeme: pergamenový papír Pstruhy očistěte, vykuchejte, posolte, okořeňte a upečte na části oleje. Hřiby a cibuli pokrájíte na tenké plátky, udusíte na zbytku oleje, přidáte na plátky nakrájené oloupané brambory a směs rozložíte na pergamenový papír. Navrch položíte upečené pstruhy, posypete je nasekanou petrželkou a zakapete máslem. Zabalíte do papíru, který pomažete máslem a zapečete v předehřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!