Staňte se našimi fanoušky na:

Stříkané cukrový pokaždé jinak

Autor receptu: Zorushka (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo s moučkovým cukrem utřeme na hustý krém. Vmícháme žloutek. Smícháme mouku s kypřícím práškem, škrobovou mouč­kou, pomerančovou kůrou a mletými mandlemi a moučnou směs střídavě s mlékem zapracujeme do máslového krému. Cukrářský sáček opatříme hvězdicovým tvoritkem a naplníme těstem. Troubu předehřejeme na 180 °C. Plech na pečení vyložíme peči­cím papírem. Na plech nastříkáme proužky, vlnovky nebo kolečka. Pečeme v předehřáté troubě asi 10 –12 minut dozlatova. Vyjmeme plech z trouby a pečivo necháme na plechu vychladnout. V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu a dáme do malého mikroténového sáčku. Ustříhneme růžek a pečivo ozdobíme tenkými čokoládovými proužky. Čokoládu necháme ztuhnout pečivo uloží­me do papírových košíčků a narovnáme do uzavíratelné dózy. Prosím - pokud přikládáte fotky - ať jsou alespoň trochu viditelné!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zorushka |18. dubna 2013
Prosím ostatní - pokud vkládáte svá fota - ať jsou alespoň trochu viditelné Odpovědět
Žanetka |17. dubna 2013
hezké:) Odpovědět
Peťule.m |15. dubna 2013
Mňam :) Odpovědět
Radus |7. dubna 2013
mňam Odpovědět
damanas|10. července 2013
ta hrubka v názvu je ale příšerná, kazí tak pěkný recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!