Med, cukr a vejce nejprve utřeme do pěny, do níž pak vmícháme koření, mleté mandle a rum. Mouku smícháme s kypřícím práškem a střídavě s mlékem zapracujeme do medové směsi. Hotové těsto musí být husté. Troubu předehřejeme na 180°C. Plech vyložíme pečicím papírem a rozetřeme na něj 1 a 1/2 cm vysokou vrstvu těsta. Pečeme asi 30 minut. Necháme vychladnout. Marcipán prohněteme s cukrem a s ovocnou pálenkou. Mezi dvěma fóliemi vyválíme plát. Upečené těsto vodorovně překrojíme. Spodní díl potřeme horkou zavařeninou, přiložíme marcipánový plát a poté vrchní díl. Zatížíme prkýnkem a necháme dvě hodiny v klidu. Odřízneme okraje a koláč nakrájíme na trojúhelníčky. Polovinu trojúhelníčků potřeme bílou, a polovinou hořkou čokoládou. Tmavé trojúhelníčky ozdobíme bílými proužky, bílé tmavými.