Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl z ovecných vloček

Autor receptu: svatava.adamova (85 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na potření vejce
  • 1 lžička skořice
  • 2 lžičky med
  • 2 kusy jablko
  • 2 hrnky ovesné vločky
  • půl hrnku mléko
  • 1 balení cukr vanilkový
  • 2x kelímek bílý jogurt

Pracovní postup:

Vločky smícháme s mlékem a přidáme jogurt a med, aby vznikla hustější kaše. Hmotu rozprostřeme na pečící papír-uděláme jen takový pruh Jablka nakrájíme a smícháme se skořicí a vanilkovým cukrem. Hmotu rozprostřeme na pečící papír-uděláme jen takový pruh první rozprostřeme spodky dvou štrůdlů, vyložíme je jablíčkama a začneme nanášet vršek tak, aby jablka nikde nevykukovala. Můžeme potřít vajíčkem. Pečeme 30minut na 200.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |28. června 2013
zkusim Odpovědět
michelle4|28. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!