Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl z pivního těsta

Autor receptu: jawesy (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mouky nastrouháme tuk, přidáme pivo a sůl a zpracujeme těsto, které rozdělíme na 4 díly. Každý díl rozválíme, potřeme máslem, posypeme strouhankou, jablky, cukrem a skořicí, stočíme, přeneseme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme asi 20 minut. Po upečení potřeme máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Babetta |20. března 2013
To není foto autorky, ale to je moje foto, to mi bylo odcizeno.... Odpovědět
kote19 |26. února 2013
vyzkouším Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
znám, je výborný Odpovědět
marie.kalinova.5|21. prosince 2012
vyzkouším, pak napíši recenzi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!