Staňte se našimi fanoušky na:

Studená omáčka z červené řepy

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Červenou řepu nastrouháme na velmi jemném struhadle a přidáme do ní jogurt a šlahačku.Omáčku osolíme,opepříme,promícháme a dáme vychladit. Podáváme ji k vařenému hovězímu žebru,ovarovému jazyku apod.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |13. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
Teris19 |16. července 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!