Staňte se našimi fanoušky na:

Studená polévka z černého rybízu

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybíz zbavíme třapin, dobře omyjeme a pár bobulí si necháme na ozdobu. Ostatní rybíz rozmačkáme s cukrem, zalijeme vínem, promícháme a dáme dobře vychladit. Při podávání zdobíme celými bobulemi rybízu. V létě je to skvělé osvěžení pro dospělé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!