Staňte se našimi fanoušky na:

Studená polévka z rajčat.

Autor receptu: É (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny dobře smícháme a necháme jednu až dvě hodiny přikryté stát v chladnu.Pak procedíme jemným sítkem z nerezu nebo z plastické hmoty a podáváme ve sklenkách s kousky ledu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |6. dubna 2014
skvělé po flámu. ještě přidám pár kapek tabasca Odpovědět
kim |31. března 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!