Staňte se našimi fanoušky na:

Studené kuřátko

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykuchané kuře trochu osolíme, svážeme a ve vývaru uvaříme doměkka (asi 45 minut), ve vývaru necháme vychladnout. Vyndáme, stáhneme kůži a rozpůlíme, vykostíme a maso nakrájíme. Dáme do mísy, osolíme a opepříme, pokapeme octem zředěným vodou. Asi hodinu v chladu marinujeme. Hlávkový salát nakrájíme, rozložíme na mísu a na něj rozložíme marinované maso, do kterého jsme přidali nakrájené kousky ananasu. Polijeme smetanovou sojanézou (sojanéza, šlehaná smetana, citronová šťáva a cukr). Vejce natvrdo buď nakrájíme do salátu, nebo je necháme na ozdobu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!