Staňte se našimi fanoušky na:

Suchý čevab v rendlíku-Suvi ćevap u šerpi

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kousky,přimícháme nadrobno nakrájené papriky a cibuli,sůl a ncháme 2 hodiny odležet.Následně maso očistíme od zeleniny a opékáme na sádle.Když změkne,přidáme zpět zeleninu a na mírném ohni za stálého míchání opékáme dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!