Dvoulitrovou nákypovou formu lehce vymažte máslem a vysypte cukrem. Připravte si límec na mísu (návod v receptu Citronové suflé). Do rozehřátého másla nasypte mouku, přidejte sůl, promíchejte a krátce opražte. Ihned postupně přilévejte mléko a provařte, až je základ hladký. Odstavte, pořádně rozšlehejte 5 žloutků, do nich zašlehejte horkou krémovou omáčku, po troškách a za neustálého šlehání, nechte vychladnout. Z osmi bílků ušlehejte tuhý sníh, až se dělají měkké špičky, postupně přidávejte cukr a ušlehejte dotuha. Do žloutkové směsi vmíchejte citronovou kůru, šťávu a likér, pak lehce vmíchejte sníh z bílků a rozetřete do formy. Formu postavte do pekáče zpola vyplněného horkou vodou. Pečte hodinu na 180°C, pak odstraňte límec a podávejte.