Staňte se našimi fanoušky na:

Sulc z kuřecího masa

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky a dáme do mísy. Vývar ohřejeme na 60°C, vsypeme želatinu a mícháme, až se rozpustí. Nalijeme na maso, podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme octem a dobře promícháme. Nalijeme do střeva na tlačenku, konce dobře zavážeme a necháme v chladnu ztuhnout. Občas obrátíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!