Staňte se našimi fanoušky na:

Šumavské hovězí

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na nudličky nakrájené maso osolíme, opepříme a lehce poprášíme polovinou hladké mouky. Vložíme na rozehřátý olej a za stálého míchání krátce opečeme. Podlijeme horkou vodou a zvolna dusíme doměkka. Během dušení občas zamícháme a dle potřeby podléváme. Ve smetaně rozmícháme zbylou mouku, přilijeme k masu a za stálého míchání povaříme, dokud omáčka není krémová. Nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku a necháme přejít varem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!