Staňte se našimi fanoušky na:

Šumavské hovězí na divoko

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí špalík prošpikujeme,osolíme,opepříme a obalíme v mouce.Pokrájenou cibuli zpěníme na sádle s bobkovým listem,celým pepřem a jalovcem,vložíme maso a ze všech stran orestujeme.Podlijeme vývarem a pod pokličkou dusíme.Když je maso měkké,odklopíme a ještě chvíli pečeme,až vznikne růžová kůrčička,poté maso vyjmeme a po chvíli naporcujeme.Šťávu zaprášíme moukou,přilijeme2 dl červeného vína,zakapeme citrónovou šťávou a chvíli vaříme.Maso dáme na talíř přidáme vařený brambor a vše zalijeme šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!