Staňte se našimi fanoušky na:

Sušené švestky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

K sušení použijeme přezrálé i scvrklé švestky, které už opadávají ze stromů. Rozložené na čistých lískách je necháme zavadnout na slunci a pak je v troubě při 70°C několik hodin sušíme. Necháme je vychladnout a druhý den sušení opakujeme. Správně usušené švestky jsou vláčné, ale ne mazlavé ani tvrdé. Uložíme v chladu a suchu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!