Staňte se našimi fanoušky na:

Sut-pita

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce rozmícháme hladce s moukou a mlékem.Plech vymažeme sádlem a zahřejeme v troubě.Na zahřátý plech nalijeme připravenou hmotu do výše asi 2 cm a dáme péci do předehřáté trouby na 200°C.Mezitím svaříme oba cukry a vodu.Upečenou pitu zalijeme tímto sirupem,nakrájíme,necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lukas.piskor |4. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!