S JOGURTOVÝM DIPEM 2 hrušky, 1 salátová okurka, 2 mrkve, 2 žluté papriky, svazek ředkviček; Na dip - stroužek česneku, 1 jarní cibulka, 250g jogurtu, lžíce nasekaných bylinek (např. petrželka, pažitka, tymián), sůl, pepř Hrušky nakrájíme na osminky (vykrojíme jádřince), okurku a mrkev nakrájíme na stejně velké kousky, papriky na širší proužky a ředkvičky překrojíme na čtvrtiny. Dip: Oloupaný česnek nasekáme s cibulkou najemno a nasypeme do misky. Přidáme jogurt, bylinky, osolíme a opepříme, promícháme. S KUŘECÍM MASEM 300g kuřecích prsou, sůl, drcený pepř, olej, 8 plátků toastového chleba, hrst rukoly, 2 rajčata; Na dip - 2 rajčata, 1 malá červená cibule, 200g bílého jogurtu, 2 lžíce zakysané smetany, trochu nasekaného čerstvého koriandru, sůl, drcený pepř Maso osolíme, posypeme pepřem a zvolna opečeme v pánvi na oleji. Pak je necháme chvíli odležet a nakrájíme je na plátky. Dip: Rajčata nakrájíme na malé kousky, cibuli nasekáme nadrobno a promícháme s jogurtem a smetanou. Přidáme koriandr a dip osolíme a opepříme. Plátky chleba opečeme dozlatova v toastovači a necháme vychladnout. Pak 4 potřeme rajčatovým dipem, přidáme rukolu, nakrájené kuřecí maso a rajče nakrájené na plátky. Přiklopíme zbylými plátky chleba.