Staňte se našimi fanoušky na:

Švédký koláč

Autor receptu: 3Katka3 (38 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Čas počítám, na přípravu na plech, jinak si připočtěte dobu pečení. V jedné misce smíchám sypké přísady. V druhé misce smíchám tekuté přísady: (Jogurt dávám buď jeden velký nebo 2 malé, většinou dávám vanilkové jogurty a tedy i vanilkový pudink, ale když mám doma jen ovocné, tak dávám pudink zase třeba jahodový) a lžíci cukr moučka (víc, když se Vám to zdá málo sladké) Na dno pekáče dám 1/2 sypké směsi na to celou směs tekutých přísad a opět to zasypu zbytkem sypké směsi. Navrch nakrájím plátky másla nebo hery a dám péct do zlatova (na 185°C cca 25 minut). Lepší fotku jsem nestihla, protože hned jak se nakrájí, tak je pryč.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |14. listopadu 2013
1* Odpovědět
Peťa:-) |15. června 2013
dobrý, neznám Odpovědět
MarkyzaM |8. června 2013
no zkusím.. vypadá to jednuduše :) díky za tip Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
Konato |17. dubna 2013
Dobré. Odpovědět
aťka |16. dubna 2013
dobrý - znám. Odpovědět
lucy3 |16. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Mlsanda|8. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!