Staňte se našimi fanoušky na:

Švédské brambory

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Syrové brambory (nové neloupeme) a pórek nakrájíme na kolečka a dáme do pekáče: vrstva brambor, vrstva pórku, každou vrstvu trochu osolíme a opepříme. Zalijeme šlehačkou a v horké troubě upečeme do měkka. Je to dobrá příloha k přírodně upravenému masu, nebo jako samostatné jídlo.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jindriska8 |3. června 2016
Chválím Odpovědět
Uzzi1 |26. srpna 2013
tepito - foto není moje Odpovědět
tepito |26. srpna 2013
foto neodpovídá... Odpovědět
candlemania |8. června 2013
parádníí :-) 1* Odpovědět
sari |24. května 2013
mnam mnam Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
dobrý nápad Odpovědět
rikabe |9. května 2013
zkusím Odpovědět
kabelitka |5. května 2013
mnamka Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
vyzkouším :) Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!