Staňte se našimi fanoušky na:

Švédské zelné závitky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži vypereme, zalijeme vodou, přidáme kousek cibule, sůl a podusíme ji doměkka. Zelné listy spaříme, silné stonky seřízneme nebo naklepeme opatrně paličkou. Vepřové maso drobně nasekáme a opečeme na pánvi na oleji. K opečenému masu přidáme nakrájený pórek, papriku, kukuřici, chilli omáčku (nemusí být) a krátce podusíme. Odstavíme a promícháme s rýží. Podle chuti osolíme a opepříme. Zelné listy naplníme, stočíme a naskládáme do olejem vytřeného pekáčku. Potřeme olejem, podlijeme 4 lžícemi vody a zapečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Psi Voko|19. ledna 2020
Žiji ve Švedsku od roku 1969, snědl jsem zde nejméně 1000 porcí Koldolmar ale ani jeden ze švédských receptů není tento o kterém tvrdíte, že je švédský: https://www.koket.se/per_morberg/varmratter/kott/per_morbergs_kaldolmar/ https://www.koket.se/matgladje-hela-livet/leif-mannerstrom/kaldolmar/ zdraví Petr Růžek, Göteborg Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!