Staňte se našimi fanoušky na:

Švédský chlebíček

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Plátky bílé veky potřeme polovinou sardelového másla, z druhé poloviny másla uděláme na konec růžičky. Na namazanou veku pokládáme kyselé ryby, dílek vajíčka, sardelové očko, červenou sterilovanou kapii, vějířek okurky, kaviár, několik koleček cibule a snítku petrželky. Nemáme-li kyselé sledě, lze použít i jiné druhy kyselých ryb. Podáváme k bílému vínu nebo pivu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |2. června 2013
zajímavé Odpovědět
holub|20. srpna 2013
mam ráda , 1* Odpovědět
břich|5. června 2013
vzpomínka na Norsko - díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!