Staňte se našimi fanoušky na:

Švestková omáčka s uzeným masem

Autor receptu: roxana-zdena (166 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené maso uvaříme doměkka. Vyndáme maso a do vývaru přidáme povidla, skořici, med, šťávu z citronu a mletý hřebíček. Povaříme, přidáme víno, dosolíme a zahustíme světlou jíškou. Do omáčky dáme prohřát maso a podáváme bramborovými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!