Staňte se našimi fanoušky na:

Švestkový rýžový nákyp

Autor receptu: Proxi (58 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži propláchneme, vysypeme do osoleného mléka a uvaříme doměkka. Do kaše vsypeme cukr, vklepneme vejce, důkladně promícháme. Vzniklou kaši dáme do pekáčku (vrstvíme střídavě rýži a kompotové ovoce), poklademe plátky másla a dáme zapéct (asi na 30 minut). Podáváme posypané moučkovým cukrem a přelité šťávou z kompotu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aidel |16. února 2014
Super :-) Odpovědět
Proxi |8. února 2014
Nám chutnal :-) Odpovědět
dinulinka|7. února 2014
ukládám a zkusím... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!